miercuri, 17 noiembrie 2010

RSP - Altphel

Meci pierdut cu scorul de 2-1. Meci ce a indepartat pe Dumi de la echipa, el nu va mai avea nici un drept, va renunta la functia de manager. Toate atributiile lui for fi preluat de Louis si Ciprian. Multa bafta meciurile viitoare si in cupa!

13 comentarii:

  1. Voi fi simplu spectator de acum ... va urez multa bafta si astept sa fiu rechemat la echipa din sezonul viitor ... ca SIMPLU JUCATOR!

    RăspundețiȘtergere
  2. am renuntat si la acel drept numai ma dau cu parerea in nimic ... o sa iti dau duminica la meci si legitimatiile tuturor jucatorilor ... o sa vb si cu bogdan tot duminica ca daca mai e ceva de anuntat ... sa te anunte pe tine sau pe Ciprian

    RăspundețiȘtergere
  3. pentru noi vei face mereu parte din echipa ,ai fost de la inceput si asta nu se uita.Precum zicea si Smoala ,cum zic si EU, ma doare sufletul ca spiritul echipei RSP se pierde ,a-ti uitat cand radeam ,cand jucam ,cand mai si greseam ,dar nu ne taiam capul ca acum, de ce oare ????Nu mai suntem aceeasi oameni,suntem niste zmei acum ?Daca ne reprosam atata ,o sa ajungem sa jucam cu TEAMA ,sa nu mai venim de placere ,ci doar cu teama de a nu gresi ca imi sare x,y, z in cap, eu unul asa simt acum daca se intampla sa gresesc Trebuie sa ne incurajam,ptr ca atunci cand pierdem nu se pierdem din cauza lu' unul se pierde din mai multe cauze, ,ASTA E ADEVARUL.Eu vreau sa vin la echipa din placere ptr ca atunci da si totul ,dar trebuie sa ne sustinem unul pe altul ,ptr ca altfel celelalte echipe vor profita de degringolada din interiorul echipei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sper ca citesti asta Florin, tu nu esti cu nimic vinovat ptr ce se intampla, ba chiar esti OK,si mi-as dori in continuare sa fii cu noi,si cred ca si ceilalti.

    RăspundețiȘtergere
  5. ce dramatizezi ma :) , dumi nu mai vrea sa ii sara lumea in cap si d`aia nu se mai baga... atat

    RăspundețiȘtergere
  6. nu dramatizeaza ... zice bine ce zice catalin ... motivele mele vor fi spuse cu alta ocazie ... hai bafta

    RăspundețiȘtergere
  7. ba nu mai sariti de cur in sus ce bine era inainte ...privind din afara...erau aceleasi certuri...ati uitat ca la un meci s-au ciondanit marius cu araul...asa va fi mereu ORIUNDE...la victorie berea intra..la infrangere intra mai greu ..si apar si nervii...Smoala a avut o rabufnire..cat plm sa mai fie certat si din stanga si din dreapta ca nu da goluri ...trece printr`o perioada mai proasta..are si el belelele lui ...nu ii convine nimanui sa fie certat de un tovaras..cum il certa Dumi ..d`apoi sa te certe un om pe care`l cunosti de 1-2 luni si`l vezi doar la meciuri si la antr...e normala reactia lui ... sa incercam sa fim mai intelegatori unii cu altii ..suntem o echipa in formare..nu suntem omogeni..mai mult de jumatate din jucatori sunt nou-veniti ..nu ne cunoastem ..etc etc...

    RăspundețiȘtergere
  8. erau si atunci tensiuni ,dar nu la aceeasi intensitate

    RăspundețiȘtergere
  9. cataline eu zic k vb prostii mari... ce tensiuni ? ce atatea comentarii ... nu e nici o tensiune , nu e nimic . noi nu stiam ca dumi o sa ia decizia asta , s-a gandit el mai bine si asta a decis, atat. nu mai rascoliti cacatu aiurea.

    RăspundețiȘtergere
  10. gata catalin numai rascoli ... ca nu plange nimeni :* grazie de sustinere oricum si bafta incontinuare

    RăspundețiȘtergere
  11. nu am mai rascolit nimic, ce aveti ,i-am raspuns lu' nea anonim . hai bft la next game

    RăspundețiȘtergere