miercuri, 30 martie 2011

RSP - Eurofotbal // RSP- Copacabana

   Dusul rece oferit de Risalin parca ne-a trezit bine bine, pe toti. Invatand din greseli,echipa noastra a invins Eurofotbal cu scorul de 6-2 intr-un meci in care Popelu` a fost serif reusind sa inscrie de 4 ori in poarta adversa, iar in ultima etapa am reusit sa ii devansam cu scorul de 2-1 pe cei de la Copacabana(nu stiu de ce se numesc asa,ar trebui sa isi schimbe numele in "Autobaza") intr-un meci in care parca s-a jucat la o singura poarta.
   Bila alba week-endul acesta merge fifty-fifty la Cola care a inscris golul victoriei cu "Autocabana" si la Razvan Capcana care parca nu se mai satura de oferit colegilor pase de gol.
    Acestea fiind spuse,echipa se pregateste in continuare pentru meciurile ce vor urma,speram la un sir cat mai lung si neintrerupt de victorii in acest retur.
   Ii salutam pe cei care ne sunt alaturi in fiecare week-end la meciuri si pe cei care ne sustin atat financiar cat si moral.Va multumim !
    Victoria de duminica o dedicam unicului capitan "exilat" peste mari si tari...La multi ani,Maruse !

4 comentarii:

  1. bv baieti, meci destul de greu cu copacabana ,dar trebe sa bateti pe eregan ca sa fie frumos, apoi urmeaza ekatrust

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce sa zic,frumos din partea voastra:D ma bucur ca inca nu m-ati uitat>:D< Felicitari intregului group-team RSP pt meciul de duminica si tineti-o tot asa>:D< fara infrangeri!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. bft baieti azi, treebuie sa bateti ,

    RăspundețiȘtergere